A klán vezetése úgy döntött, hogy az elmúlt idők zűrzavaros eseményeire való tekintettel közleményben adjuk ki a klánt érintő s a múltban bekövetkezett eseményeket, ezzel is elkerülve az esetlegeses pletykákat!

Halálhírek

  • Slashar Brazil báró előző év utolsó havának közepén hunyt el egy vadászat során, melynek a Ceryning udvarház volt szervezője. Halálát egy Worg démon okozta, melyet aztán a vadász-csoport maradéka sikeresen leölt.
  • Ezen év kezdete se kedvezett túlságosan a felsőbb rétegnek: még szinte magunkhoz se térhettünk az évbúcsúztató italozás okozta kábulatból,mikor értesültünk a hírről, mely arról számol be, hogy Távolrév koronahercegnője, Fea Kristierna Invictus elhunyt. Halálát a kocsiját vontató lovak megbokrosodása okozta.
  • Marco de Lauron is elhunyt a napokban. Féltestvére, Nodlehs de Lauron legénybúcsúján érte utol a vég. Köztudomású volt, hogy az immár halott klánvezér nemrégiben újfajta politikai irányvonalat jelölt ki klánja számára, mely nem nyerte el a fiatal de Lauron tetszését, így számüzetésre ítélték. Ám az ünnepélyen bezárult a kör, s a két szembenálló fél lerendezte a vitás kérdést, ámbár érdekes a mód, miszerint manapság már az emberek a legénybúcsúztatókra is kisebb seregekkel érkeznek.
    Az eseménynek van továbbá még egy tragikus következménye: Marco de Lauron feleségének, Cayce Ceryningnek halálával a két gyermek, Alex s Isabel Ceryning félárvaságra került, ám most, hogy apjuk is elhunyt, teljesen elárvult a két gyermek, kik már próbálgatják szárnyaikat az életben.

Rendezvények

 

 

  • Már a Halálhíreknél említettük az Udvarház által szervezett Farkas-vadászatot, melyen tragikus halálesemény történt. De nem csak emiatt volt fontos ez a rendezvény, mivel a vadász-társaság, mely több révi klánvezért s előkelőséget is magába tömörített, sikeresen megritkította az elszaporodott farkas-csordát s végzett azzal a bizonyos Worg démonnal is,mely egyik társuk halálát okozta.
  • A legfiatalabb Ceryning, Isabel tiszteletére bált rendezett a klánvezetés, így próbálva bevezeti a nemes kisasszonyt a társasági életbe. A rendezvényen több klán vezére s egyéb előkelőség is részt vett a a Ceryning családon és hűbéreseiken kívül.

Örömteli hírek

 

 

  • A Királyi Gárda és a Ceryning Udvarház megerősítette szövetségüket, melynek főbb pontjai a royalista eszmék melletti kiállást, a közös diplomáciai fellépést, a békés konfliktusmegoldások előnyben részesítését, és a hasonlóan gondolkodó klánokkal, szervezetekkel való szorosabb együttműködést tartalmazzák.
  • Klánunk két tagját, Ethrel Valeos-t s Bruce de Guy urak az uralkodóháztól hivatalosan is elismert bárói rangot kaptak munkájuk megbecsülése jeléül.
  • Megkérte Froselinde Lucia Invictus kezét apjától, Calan Invictustól klánunk jelenlegi vezére, Greg Ceryning. A frigy kimeneteléről jelen pillanatban még nem tudni semmit, reméljük a legjobbakat!